Pásový opar na genitáliích

Dobry den, Chtela jsem se zeptat, zda se muze pasovy opar vratit. Mela jsem jej zhruba pred dvema mesici a ted me trapi znovu. Strasne svedi, nemuzu ani spat. Mam jej okolo vaginy az ke konecniku, kdyz jdu na zachod je to utrpeni. Dekuji za odpoved, Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko. Ve Vašem věku se pravděpodobně nebude jednat o pásový opar, ale o genitální opar (herpes genitalis), to je jiný virus. Velmi doporučuji návštěvu gynekologa, co nejdříve, k zahájení celkové i místní léčby. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: