Pásový opar, neštovice v těhotenství

Dobrý den, přítel má pásový opar, já jsem nyní v 6 týdnu těhotenství a bohužel jsem nikdy neštovice neprodělala, mám velké obavy, že se nakazím. Jak vysoká je možnost nákazy? Jaké by to mělo pro plod ohrožení a následky?Co se v případě neštovic a ranného těhotenství děla?Na pupinky jsem šahala 1 až 2 den co se objevily, mokvavé. nebyly. Děkuji Vám za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, dětské nemoci jsou v těhotenství velmi nebezpečné. ve vašem případě bych určitě doporučila konzultaci s Vaším gynekologem event. vyšteření protilátek.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: