Pásový opar v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se mohu nakazit pásovým oparem od své 3 leté dcery, se kterou jsem v úzkém každodenním kontaktu. Jsem na začátku těhotenství cca 6tt. V dětství jsem prodělala neštovice a před cca 14 lety i pásový opar. Mám díky tomu doživotní imunitu proti tomuto viru, nebo se mám obávat nakažení. Děkuji za odpověď. I.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,máte imunitu, obávat se nemusíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x