Pátá antibiotika za čtyři měsíce

Dobrý den. Mojí mamince je 52 let a už od října bere pátá antibiotika. Nejdříve po nakažení klíštětem (dvoje antibiotika), od prosince má zánět v zubech a brala dvakrát DALACIN (po druhé 300 mg). Dnes dostala další po zákroku v ústní dutině -Ospamox 750 mg. V léarně mi řekli, že je to slabé. Paní zubařka si nebyla zcela jistá a maminka má oteklou celou pravou polovinu obličeje. Poradíte, prosím. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v každém případě je třeba provést důkladné vyšetření včetně rentgenu, protože někde v ústech je příčina zánětu, kterou je třeba odstranit, jinak se antibiotika dříve nebo později budou muset nasadit znova. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x