Pátá antikoncepc

Dobrý den , chtěla bych se zeptat .... v září 09 jsem začala brát ha Sunya , dobrala jsem ji s noretisteronem , následujcí měsíc jsem začala užívat Katyu tu jsem vysadila nekdy v květnu 2011 protože mě začala hrozně bolet prsa , a doktor mi předepsal Nuvaring , u toho jsem mela hrozné výtoky a bolest břicha při ms byla příšerná , tak jsem začala - srpen 2011 užívat Azalii , u té jsem ms měla pořát a vůbec jse mi to nezastavilo , tak jsem na měsíc užívala Katyu ( nejméně předtím mi škodila) ale ty prsa bolelí více než předtím tam mi pan doktor napsal Natalyi ... za 3 měsíce jsem dvakrát(tento a minutý měsíc) v půlce plata začala krvácet ... naposledy ted v sobotu , dnes jsem unej byla, dostala jsem opět noretisteron aby se krvácení zastavilo a řekl mi abych na minimálně 3 měsíci ha uplně vysadila aby se mé tělo srovnalo ... a pak ze neco budeme opět zkoušet ... Když jsem se ho zeptala jestli to nebude mít dopad na to abych v budoucnu mohla otěhonet jen neco zamumlal jakože je jěště čas ... Zajímal by mě Váš názor na mou situaci . Jěště jsem od kamarádky slyšela , že ji brali krev na to aby zjistili jaká ha ji bude nejvíce sedět , nevím co je natom pravdy ale myslela jsem zda by tonešlo u mě , pan doktor jen odvetil ,, to je blbost´´ . Děkuji za odpověď Zuzka

Odpověď odborníka:

Ne opravdu podle krve se nedá zjistit která antikoncepce by vám vyhovovala,na pozdější těhotenství to vliv nemá a s antikoncepcí u ženy je to jako s šaty co sedne jedné nemusí vyhovovat druhé,je potřeba nalézt pro vás tu správnou příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: