Pátá dětská nemoc a očkování

  • Dotaz od: Jana Svatonová
  • Publikováno: 26.9.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý večer, moc prosím o radu. Syn/3r/ prodělal pátou dětskou nemoc. Již týden je zcela zdráv, ale dětská lékařka mi i přesto doporučila odložit očkování proti hepatitidě A. Můžete mi prosím poradit, jestli není takovéto čekání v tomto případě zbytečné? Děkuji J.S.

Odpověď odborníka:

I kydž se syn cítí dobře, organismu to ještě nějakou dobu trvá, než se imunita zcela srovná a bude si schopna poradit s očkováním, které představuje další velkou zátěž. Řiďte se radou lékařky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Včasná diagnóza osteopenie může ochránit před vznikem osteoporózy
Obrna
Články: Obrna
Určitě si představíte...
Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Články: Před řídnutím kostí chraňte celou rodinu, nejen sebe
Osteoporóza neboli řídnutí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: