Patentex , pharmatex

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda mohu přípravek Pharmatex nebo Patentex používat běžně místo kondomu nebo pilulek, hormonální antikoncepce mi nevyhovuje a nevím zda tyto dva přípravky, které jsem uvedla již výše se dají běžně bez problému a bez omezení používat, zda nemohou nějak ublížit nebo poškodit zdraví při častém používání.Předem děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejsou známy důvody, proč by se nemohly tyto nehormonální spermicidní antikoncepční přípravky užívat dlouhodobě. Vzácně bylo hlášeno pálení po použití, ale obvykle se ani dlouhodobé používání nepojí s nežádoucími účinky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: