Pater

Dobry den jsem pooperaci krcni patere jiz druhy rok jsem v duchode pred i po operaci jsem mela problemy s rukama otekali a brneli karpaly jsem nikdy nemala.Ruce neotekaji ale brni jak jsou v klidu mam necitelne dva prsty.dnes opet vysetreni karpalu nic jak jsem cekala a bylo my zdeleno ze mam jit makat a ne doma ze ona by stim nikoho doma nenechala takze my spadla brada.problem je ze ruce brni,krk pri vetsi namaze boli i hlava.mafneticka rezon.pred rokem a pul nalez v poradku receno naucte se zit s bolesti.K toomu vsemu uz pres pul roku mam bolesti beredni casti do leve nohy nejdrive palciva bolest po punkci kdy jsem 14 dni ani chodit nemohla je to jiz bolest stim ze pri chuzi se stane ze my pod kolenem vznikne otok ktery stahnu ale po15 minutach sundam protoze bolest se vraci,nekdy je to lepsi.prosim o radu o co mohu sveho neurologa pozadat o nejaka vysetreni nebo tak.dekuji vam za odpoved pan doktor neco rikal o anbulanci bolesti ale to jeste nevedel o ton otoku co se my tvori pod tim kolenem jdu k nemu za 10 dni dekuji

Odpověď odborníka:

Pateř je vždy postižena celá a bolest se může objevit kromě krční i v bederní pateři. Pokud je výsledek na MR bez pathol. nálezu je to stav příznivý. I když nevím jakou operaci jste na krční pateři prodělala, měl byste se obrátit na rehabilitaci k léčení potíží bederní, ale i krční pateře.Rehabilitace by vás instruovala k pravidelnému domácímu cvičení., které patrně provádíte. Vhodná by byla lázeňská léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: