Páteř

dobrý den, mám ještě jednu otázku, měl jsem zlomeninu 9th obratle páteře čistě, mícha nepoškozena, jsem v klidu, chci se zeptat jestli páteř nakonec "musí" srůst, doktor řekl že až přijdu na kontrolu a páteř nesroste budu muset na operaci na kterou samozřejmě nechci, nemám žádné komplikace, jedná se opravdu jenom o obratel páteře, děkuju moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by obratel nesrostl, mohla by hrozit nestabilita páteře s posunem úlomků toho obratle a s rizikem poškození míchy a následné poruchou hybnosti ("ochrnutí") apod. (bolesti, brnění částí těla...). Pokud by to hrozilo, je potřeba, aby obratel buď srostl, nebo aby byl spojen operativně.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: