Páteř viz dotaz

nález V 4/15 PRT vlevo ,betové lýtka,bolesti v zádech,kyčení klouby injekce,ozonoterapie bez úspechu,obstriky pod CT také bez účinku.Poradte kam s obrátit mám 78 nyní po operaci prostaty ve Zlíně

Odpověď odborníka:

Juraji
Bohužel nevím, jaká vyšetření jste absolvoval, který odborník vás viděl, kolik rehabilitací máte za sebou atd. Čili moje odpověď bude spíše obecná.
U dlouhodobých bolestí zad je nutné vyloučit nejrůznější příčiny těchto bolestí, které nemusí vždy souviset pouze s degenerací páteře či útlakem nervových struktur.
Poté je nutné v kooperaci praktického lékaře, neurologa, rehabilitačního lékaře vyčerpat všechny možnosti konzervativní terapie (rehabilitace, analgetická terapie, obstřiky..)
Pokud tato léčba nevede ke zlepšení, je nutné zamyslet se nad možnostmi případné operace.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pacienti s Bechtěrevovou chorobou, pozor na to, co jíte!
Články: Pacienti s Bechtěrevovou chorobou, pozor na to, co jíte!
Ankylozující spondylitida...
Evergreen v léčbě křečových žil
Články: Evergreen v léčbě křečových žil
Zdá se vám pracné navlékaní...
Pankreatitida
Články: Pankreatitida
Pankreatitida je zánět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Články: Homeopatika si dokážou poradit i s akutní rýmou
Chladné měsíce roku jsou...
Infarkt myokardu
Články: Infarkt myokardu
Infarkt myokardu je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: