Patní ostruha

Dobry den v soucasne dobe jsem v neschopnosti se zlomenou nohou a zjistila jsem pri RTG nohou po uraze,ze se me objevily 2 nove ostruhy v leve noze.V prave noze mam jednu jiz rok a podstoupila jsem razovou vlnu,ktera me nepomohla. Chtela jsem co nejdrive navstivit ortopeda protoze je to pri chuzi bolestive,ale bylo me rehabilitacni lekarkou zdeleno,ze pojistovna by nehradila navstevu lekare,protoze nemohu mit 2 diagnozy najednou?? Prosim poradte,neni prece mozne cekat az se komletne vyleci zlomenina a potom teprve lecit bolestive ostruhy...Dekuji Iva

Odpověď odborníka:

Léčit ostruhu jistě můžete, pokud způsob léčby nebude ohrožovat léčení zlomeniny , což je velmi nepravděpodobné. Na druhé straně žádné nebezpečí z prodlení zde nehrozí. Obraťte se na ortopeda nebo rehabilitačního lékaře o radu jak léčbu skloubit. Léčení dvou diagnoz je naprosto běžná záležitost i v jiných med. oborech.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: