Patní ostruhy

Byly mně diagnostikovány"Patni ostruhy", prodělala jsem léčbu ultrazvukem a magnety, při chození mi paty nebolí ale při ležení a případném zapření chodidel cítím bolest. Je to ještě způsobeno patními ostruhami?Nebo jak tento problémdál řešit? Děkuji předem za odpověĎ.

Odpověď odborníka:

Ano, tyto obtíže mohou být ostruhami vyvolány, doporučuji na spaní používat molitaNOVÉ KROUŽKy k odlehčení pat ( ve zdravotnických potřebách).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: