Patní ostruhy

Dobrý den, je mi 33 let a už rok a půl trpím bolestmi pat, na rentgenu mi zjistili ostruhy na obou patách, obstřiky mi nepomohly. Bylo by vhodné v mých 33 letech podstoupit ozařování ? A jaké jsou nežádoucí účinky po tomto druhu léčby ostruh? Děkuji Ivana S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nejste těhotná, ozařování patních ostruh vzhledem k dávce a četnosti ozáření by nemělo mít v podstatě žádné nežádoucí účinky. Pokud nepomohly léky proti zánětu a boelsti (ibuprofen, diclofenac..), obstřiky, léčba ulrazvukem a laserem, ozařování bych se (po vyloučení těhotenství) nebránila.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: