Patologický kostní scan-ostitis-osteomyelitidy

  • Dotaz od: babička 66
  • Publikováno: 29.4.2014
  • uLékaře.cz

Zdravím čekám na vyšetření ve fakultní nemocnici ortopedie onkologie-scintigrafie=patolog kostní scan v distální polovině levé tíbie+ostereporóza D-kontrola v poradně pro kostní tumory.Byla jsem 14 dnů léčena antibiotiky,nikdo mě nic neřekne-jeden lékař=nemáte vyhráno,druhý nechtěl aby sestra přede mnou říkala onkologie a obvodní lékařka jenom že je to konzultace a mám se hlídat kdyby se můj stav zhoršil do 29.5.2014 je dost dlouhá doba takže já nevím co mě je a ta nejistota je horší než kdyby mě to přijatelně někdo vysvětlil jen nezatěžovat a chodit o 2 berlích-děkuji pacientka

Odpověď odborníka:

Osteoporoza ve věku nad 60 let je jistě pravděpodobná. Sama jste otázku nepoložila. Jistě je na místě stanovit diagnozu co nejpřesněji a dnes je na místě plně pacienta o zdravotním stavu informovat tak, aby mohla být ve spolupráci pacienta léčba plně hodnotná. Obraťte se na svého ortopeda s případnou žádostí o urychlení vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: