Pauza v antikoncepci

Dobry den,chtela bych se zeptat,beru ayreen antikoncepci uz nejaky cas, ale brala jsem ho ted dva mecise,pak jsem zapomela jeden prasek tak jsem na mesic vysadila a ted zacla zase brat,dobrala jsem mesic a mela jsem mit pauzu 7dni, a pak hned zase brat dalsi platicko,ale bohuzel jsem se spletla a pauzu jsem si prodlouzila, zitra to bude 10den, a chci se zeptat jestli kdyz si zitra vezmu prasek to bude fungovat normalne nebo jestli musim pockat dalsi mesic. Dekuju moc predem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v prvé řadě nebude zachován účinek antikoncepce. Počkala bych do další menstruace, ale dávejte si na antikoncepci velký pozor, tělo nemá rádo tyto výkyvy,když měsíc berete antikoncepci a měsíc ne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: