Pauza v brani ha

Dobrý den, užívala jsem pilulky Bonadea, ale moje tělo je nechtělo přijmout (nafouklé břicho, bolest hlavy atd) tak mi lékař předepsal Sidretella. A můj problém je, že po dobrání bonadea přišla normálně menstruace, po tom jsem měsíc byla bez HA a čekám až příjde další menstruace at můžu začít brát nové Sidretella. Jenže už je ot skoro 40 dní a krvácení nikde. Vím že ta měsíční pauza bez hormonů mi asi nabourala cyklus. Myslíte že můžu začít brát pilulky i bez menstruace nebo mám zajít k lékaři at mi ji umele vyvola. Nebo mám ještě čekat? Díky

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych navštívil lékaře ,aby opětně nastartoval cyklus s poté začal s antikoncepcí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Léčba akné u pacientů s atopickým ekzémem
Články: Léčba akné u pacientů s atopickým ekzémem
Akné a atopický ekzém. Dvě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět věcí, které byste měli vědět o zápalu plic
Články: Pět věcí, které byste měli vědět o zápalu plic
Lidem ze zemí s dostupnou a...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Články: Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Biologická léčba. Sousloví...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin III. – vedlejší účinky léčby
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: