Pauzy při braní ha

Dobrý den, beru HA Logest, testy na mutace a jaterní testy mám v pořádku. Měla jsem akorát horší výsledky cytologie metodou LBC, prý nic závažného, jen jsem kvůli tomu chodila na prevenci 2x ročně, teď chodím jen 1x. Gynekolog mi schválil, že nemusím dělat pauzu na menstruaci po každém platíčku, protože mi při ní není dobře, je mi na omdlení a celkově to špatně snáším. Přesto mě ale zajímá i názor jiného lékaře, protože na internetu se člověk dočte spoustu špatných věcí o tom, že se dlouhé pauzy nedoporučují. Teď beru HA v kuse bez pauz již rok a půl, na gynekologii je vše v pořádku. Myslíte si, že je tento postup adekvátní a nemohu si nijak ublížit ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání je možné doporučuje se většinou po půl roce lx udělat pauzu, jsou ale i jiné názory na délku užívání bez pauzy Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Akutní gastritida u dětí
Články: Akutní gastritida u dětí
Akutní gastritida je v...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x