Pcos

Dobrý den, gynekoložka mi zjistila PCOS. Vysadila jsem antikoncepci a menzes chodil cca se 14 denním zpožděním a teď nepřišel vůbec. Byla jsem na injekci na vyvolání a zatím také nic. Doktorka říkala že PCOS se nedá léčit a doporučila se mi vrátit k antikoncepci nebo užívat lék Nosifol. Miminko plánujeme příští rok. Neexistuje ještě něco jiného aby se mi ustálil menzes nebo aby vůbec přišel? děkuji

Odpověď odborníka:

Nosifol není lék,je to potravinový doplněk, aby se při PCO cyklus upravil je skutečně nejlepší vrátit se k antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření škodí
Články: Kouření škodí "od hlavy k patě"
Kouření cigaret a obecně...
Parazitární nemoci střeva
Články: Parazitární nemoci střeva
Parazitární nemoci nepazří...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: