Penbene vs.tri-regol

Dobrý den. Chtěla jsem se optat, jak hodně může ovlivnit antikoncepci Tri-regol užívání ATB Penbene. 4 dny jsem užívala tablety Penbene 1 500 000,potom mi byly píchány injekce s Penbene. Nyní mám dobrat ještě 3 dny tablety Penbene. Myslíte, že se mám chránit jetě i jinak a po jakou dobu? Z příbalového letáku jsem nic nezjistila a svého lékaře jsem se zapomněla zeptat. Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně platí, že antibiotika účinnost antikoncepce snižují. Doporučoval bych se proto ještě tak týden po dobrání antibiotik chránit i bariérovou antikoncepcí, například kondomem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: