Penbene x duphaston

Může atb ovlivnit účinnost Duphastonu v tom smyslu, že menstruace po Duphastonu byla velmi silná, s velkými častými krevními sraženinami?.Atb beru již měsíc (naordinován na 3 měsíce- dg.ReA).Co jiného by mohlo být příčinou krevních sraženin? Nikdy menses nebyla takto silná(47 let). Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika by na intenzitu cyklu neměla mít vliv co bylo příčinou bez vyšetření a ultrazvuku není možno určit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: