Pendepon

Dobrý den, 18tiletá dcera po 10denní píchaném penicilinu měla léčbu ukončenou ve čtvrtek pendeponem. V pátek měla v místě v pichu modřinu,dnes má červený natelký flek a zvýšenou teplotu. Může to být reakce na pendepon a za jak dlouho by to mělo odeznít. Děkuji Dita

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dito! Reakce na Pendepon není vyloučena. Doporučuji Vám, abyste dceru poslala k lékaři.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: