Pendepon a fyzická aktivita

Dobrý den, měla jsem opakované problémy s bolestí v krku a anginu v průběhu posledních 6 měsíců. V červnu jsem byla na ORL s posledními bolestmi v krku, ale výtěry jsem měla v pořádku. Paní doktorka ale rozhodla, že když mě opakované bolesti v krku trápí, dá mi na doléčení pendepon (3x po 14 dnech). Příští týden mám jít na poslední injekci, hned poté ale chci odjet na dovolenou, kde jsem chtěla chodit na delší výlety. Myslíte že bych se po aplikaci pendeponu měla fyzické aktivitě vyhýbat nebo to není nutné pokud nemám jiné potíže? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrtý den.Pendeponizace Vás chrání před reinfekcí na penicilin-citlivými bakteriemi.Vlasntě tedy zvýhodňuje Váš imunitní systém.Otázkou ale je,proč se u Vás v tomto období infekty opakovaly--Nechci odmítat odpověď,ale měla byste svůj stav a své plány konsultovat se svou lékařkou,která Vám poskytuje skvělou péči..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: