Pendepon a probiotika

Dobrý den, doporučil byste při dlouhodobém podávání Pendeponu (1 rok) užívání probiotik nebo je to zbytečné? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, je to vhodné (laktobacily, Hylak forte, Enterol ...), případně bílé jogurty s živou kulturou.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: