Pendepon a tehotenstvi

Dobrý den, chtela bych se zeptat,jestli je mozne otehotnet, kdyz mi lekari aplikuji pendepon.Od leta jsem prodelala 7 angin, dnes jsem dostala prvni davku pendeponu. S partnerem se pokousime o miminko, a tak bych se chtela zeptat,jestli muzu otehotnet, i kdyz mam nasazeny ten pendepon. Miminko bychom si moc prali. Dekuji za odpoved. S pranim hezkeho dne Hana Jurmanova

Odpověď odborníka:

Pendepon je anibiotikum penicilinové řady a je možné ho aplikovat i v těhotenství. Na případné otěhotnění by tato injekce neměla mít žádný vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x