Penicilin a antikoncepce

Dobrý den, kvůli opakované angine musím docházet na píchání penicilínu a chci se zeptat zda pichany penicilin ovlivnuje funkcí antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu aplikace použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: