Penicilin x ha minerva

Dobrý den, prosím Vás, dostala jsem antibiotika V-penicilin 0,8 mega biotika na léčbu angíny. Již déle než pět let pravidelně užívám HA Minervu. Zajímalo by mě, zda penicilin významně snižuje ochranu před početím... Po užití 4tablet jsem měla s manželem nechráněný styk.. Předem Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vliv antibiotik na snížení účinků antikoncepce není prakticky žádný.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: