Penis

Dobrý den, chci se zeptat je mi 15 let a v normálním stavu penisu mi jde v pohodě přetáhnout predkozka ale pri erekci se mi jakoby zvětší žalud nebo co a predkozka jde jen do půlky je to normální? Nebo je potřeba obrizka? Popř. Vadilo by to při sexu? Díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by to vadit při sexu. Zkuste mazat Hydrocortisonem 2x denně 4-6 týdnů a může dojít k rozvolnění kůže

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: