Penis

Moje předkožka lze stáhnout jen pod žalud a více už ne, a ve přední části penisu je nějaká blána která to drží, je to normální ?

Odpověď odborníka:

Normální to není, dle vašeho popisu se může jednat o krátkou uzdičku nebo srůst předkožky s glans penis. Tento problém je řešitelný chirurgicky.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: