Penis

Dobrý večer,mám problemy s fimozou tak jak jste mi napsaly abych si zašel k urologovi tak sem zahodil všechen strach a nervozitu a šel jsem,pan doktor mi řekl že mám mírně zuženou předkožku kvůli špíně která se mi tvoří za žaludem a že kdybych měl pohlavní styk tak bych mohl dívku nakazit bakterií,doporučil mi ve vaně mýt penis a když to nepomůže dá mi kortikoidní mast,poté kdyby ani ta nepomohla by doporučil obřízku...na kterou se mi nechce-je mi 15 let.Tak mám dotaz jestli ve většině případů mast pomůže?A jestli by to nešlo řešit jinak než obřízkou?Moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejprve se soustřeďte na pečlivou hygienu a aplikaci masti -to pro sebe uděláte maximum. Nezanedbávejte tyto dvě činnosti, dělejte je opravdu poctivě a pravidelně a určitě se dobrý efekt dostaví. Obřízka je až poslední možnost a já věřím, že vy to s pečlivostí hygieny a aplikací mastičky od pana doktora zvládnete bez ní. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: