Penis

Dobrý den, mám dotaz, který zde již zazněl několikrát vždy trochu jinak, ale přece se radši zeptám: Mám problém s přetáhnutím předkožky přes žalud i v klidovém stavu (jde to, ale těžko a je to velice nepříjemné až bolestivé) a při stopoření už vůbec ne..Chtěl bych se zeptat, jestli by šlo odstranit tento problém například nějakým cvičením (pravidelným stahováním předkožky atd...) nebo jestli existuje opravdu nějaký jenodušší lékařský zákrok, který problém odstraní, předem děkuji moc za odpověď!..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Adame. Prravidelné přetahování předkožky má význam u malých mimin. Ve vašem věku Vám pomůžou na urologii, kde Váš problém vyřeší jednoduchým chirurgickým zákrokem.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: