Penis

Dobrý den, mám problém s předkožkou, když nemám erekci tak předkožka jde stáhnou krásně, bez jakéhokoliv problému, ale pokud mám erekci tak jí stáhnu pouze do půlky žaludu, a dál to nejde a bolí to, chtěl jsem se zeptat, jestli neni nějá mastička kterou by to třeba povolilo popřípadě jaká, anebo jestli musim navštívit urologa?

Odpověď odborníka:

Jedná se asi o nevelkou fimosu, zúžení předkožky, kde pokud nejde hladce přetáhnout je třeba stav řešit malou operací fimosy. Hrozí nebezpečí, že pokud byste zúženou předkožku násilím půřetahoval nemuselo by se podařit ji vrátit zpět. Mastičky mnoho nepomohou. Zajděte na urologické vyšetření.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: