Penis - žalud

Přeji Hezký Den :) Chtěl bych se vám svěřit, že jak mi bylo kolem těch 6 let. Tak jsem šel k doktorovi... A ten mi začal natahovat předkožku přes žalud... Ano, dost to bolelo, ale pak se mu to samozřejmě podařilo a já se pořád bál toho, že tam budu muset znova... Jenže jediné mi co potom řekl bylo, že ať to zkouším sám... Ovšem asi víte čeho se můj problém bude týkat... Správně zkoušel jsem to párkrát, ale dál jsem si menší pauzu a asi dalších 5 let jsem to vůbec nezkoušel až teď jsem se o to pokusil, ale marně... jak jsem to chtěl přes ten žalud přetáhnout začalo to bolet a taky červenat... Tak si říkám, že to asi není v pořádku!=´( Myslíte si, že budu potřebovat udělat obřízku ? Děkuji za odpověď =)

Odpověď odborníka:

Navštivte urologa. Pokud nelze předkožku úplně přetáhnout, je třeba stav řešit. Možná postačí aplikace masti, která kůžičku uvolňuje, možná bude třeba zmíněná obřízka. Ponechání předkožky v nepřetažitelném stavu je nebezpečné z hlediska vysokého rizika vzniku nádoru penisu v budoucnu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Obézním dětem chybí „déčko“ – častěji tak trpí alergiemi a astmatem
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
4 tipy pro zdravé nohy pro pacienty s artritidou
Články: 4 tipy pro zdravé nohy pro pacienty s artritidou
Nohy nás nosí celý život...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: