Perforace bubínku + šum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je možné že po perforaci bubínku v uchu šumí? Je to normální? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, skutečně je to možné, došlo ke změnám tlaků a proudění ve středouší. Lze to snadno opravit. Rád poradím na tel 604243945.

MUDr. Václav Pavelec Ph.D.
MUDr. Václav Pavelec Ph.D.

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Ušní-nosní-krční klinika LENTE

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: