Perforace ušního bubínku

Jsem bývalý horník. na obě uši nedoslýchám, 70% ztráta sluchu. Používám sluchadlo, nejprve v pravém, nyní v levém uchu.Po několikátém zánětu pravého ucha, došlo k perforaci bubínku. Nikdo se nechce dát do operace, prý pro můj věk 67 let.

Odpověď odborníka:

Váš stav vyžaduje velmi precisní vyšetření funkce vnitřního ucha, tady asi opravdu jde až na druhém místě o bubínek. Oparace tehdy, když je vyhlídka na úspěch nebo hrozí event. zhoršení stavu. Nechce se mi věřit, že by se operace neuskutečnila jen z věkových důvodů. Pro medicinu je výš věk běžný, nikoliv vysoký. Obraťe se na vašeho lékaře pro kontrolu a upřesnění stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: