Perianální absces

Před dvěma roky mi byla "vyříznuta" píštěl po abscesu. Pokud si dobře vzpomínám na název, tak byla použita elastická ligatura, která časem sama vypadla z rány. Nyní se mi v místě jizvy vždy po nějakém čase udělá takový malý puchýřek, který praskne a z rány vyteče trocha hnisu. Zdravotní problémy žádné nemám, jen v období před prasknutím je to trochu bolestivé, např. při sezení. Chtěl bych se zeptat co s tím, zda mám nutně vyhledat lékaře, nebo to neřešit a tu občasnou bolest vydržet. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vámi popsané příznaky znamenají recidivu píštěle, to znamená, že se píštěl opět vytvořila, vžy se nad ní kůže uzavře, neteče, vytvoří se půchýř ten praskne vyteče nahromaděna sekrece ....
Řešením je operace. Nevím odkud jste , nabízím vyšetření a operaci v Praze. Podívejte se na http://www.proktologickaordinace.cz a případně se objednejte k vyšetření.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: