Perioda

Dobrý den.pane doktore.Podstoupila jsem stimulační léčbu na IVF (gonal),ale byla přrušena po 5-ti dávkách.Pak jsem měla periodu o 6dní později.Hned 15-tý den cyklu jsem ale začala slabě krvácet(to trvá už 5-tý den)Nemám žádné bolesti.je to ještě reakce na Gonal?Mám vyčkat nebo mám vyhledat lékaře?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Gabrielo. Může to být stále rekace na hormonální stimulaci, která pochopitelně narušuje Vaše přirozené cykly. Máte-li jakékoli pochybnosti, raději vyhledejte gynekologa. IVF může vést k závažným klinickým stavům, které mohou ohrozit i život.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: