Pervitin

Dobrý den bral sem pervitin a pak sem si dal pul roku pauzu po pul roce sem si dal velkou dávku na kterou nebylo asi tělo připravené a bylo mi zle měl sem nejdřív návaly a sucho v puse a pak sem myslel ze umřu v hlavě mi probíhalo milion myšlenek tepalo mi v mozku myslel sem ze je to můj konec nakonec sem to uklidnil a normálně sem večer spal jenze druhý den sem se probudil a všechno bylo jinak než dříve prostě sem nezvládal práci ani byt mezi lidmi byl sem u doktorky ale ta mi řekla at du na psychiatrii a já tam ještě nezašel bojím se už i vyjít ven protože když vstanu z postele točí se mi furt hlava a trochu se mi to i houpe chci to nak vyléčit nebo nak fungovat aspon nevite o co de?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pervitin může vyvolat takovou protrahovanou úzkostnou reakcí, která může být krátkodobě řešena podávání benzodiazepinů, při opakovaném užívání může pervitin způsobit až toxickou psychózu, která může být velice nepříjemná a může vést až k hospitalizaci pacienta. V případě, že úzkostné potíže nebudou odeznívat, obrate se na lékaře. Naprostá abstinence od pervitinu, je zde samozřejmá. S pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x