Pervitin

Dobrý den, mam problém se závislosti. Užíval sem 4 roky nitrožilně a 2 roky šnupáním, inhalovánim. Mam velký problém když moje přítelkyně není semnou, strašně mě to táhne si dát. Několikrat jsem v její nepřítomnosti neodolal, ubližuje ji to. nevim jak to dostat pod kontrolu. Když sme spolu nemam na to ani pomyšlení. V mém bydlišti je par takových typku co mají vliv mě stahovat. I přes to že se jim vyhybam stane se že se podkáme, a sem tam. Tím to vás chci požádat o radu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondřeji, Pokud máte za sebou 4 letou závislost na pervitinu myslím si, že jste dost již daleko. Zvláště jestli se pohybujete v prostředí, kde ten pervitin jede. Myslím si, že byste měl zcela toto prostředí opustit, vyhledat nějaké zařízení v Pardubicích , kontaktní centrum nebo psychiatrickou ambulanci a dohodnout se co a jak. Myslím si, že ve vašem případě to bude chtit asi déledobější léčbu na speciálním pracovišti. s pozdravem MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Pervitin | Od: Ondřej Forétar | 21.5.2016 20:18
Děkuji Vám za odpověď. Chtěl
bych se ještě zeptat,zda nemáte
typ na určitou léčebnu, která by
byla nejvhodnější či nejúčinnější.
Moje možnost byla jít do
komunity KROK v Kyjově kam
jsem nenastoupil jelikož má
tehdejší přítelkyně chtěla abych
jel za ní. Dál jsem o možnosti
léčby neuvažoval. A opět jsem
pokračoval v braní a
podprůměrnem životě který
následoval vězením §205 ods.2
recidiva.
Nyní mám partnerku s kterou chci
žít az do smrti. Dala mi šanci na
novy život. Normální. Práce,
rodina...
Chci fungovat normálně ale
minulost se vrací a ničí mi
přítomnost a budoucnost. Já to
ničím, ale nechci. Bohužel me teď
čeká další nástup na 10 měsíců
a já nyní hledám způsoby jak
přestat brát, vyhýbat se tomu,
změnit myšlenkový proud který
mi dává impulsy ,nutí na to
myslet a já to nedokázu zastavit
a vyvarovat se dalšímu užití. Rad
bych se po propuštění k tomu
nevracel.
Prosím o jakoukoliv radu,způsob
vyřešení mého problému.
Děkuji moc
reagovat
re:Pervitin | Od: uLékaře.cz | 23.5.2016 09:35
Dobrý den, děkujeme za dotaz.
Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do
poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.c
z/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: