Pervitin

Ake lieky pomahaju lahsie prekonat psychicku a fyzicku zataz po vysadeni pervitinu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Pervitin by mohl především způsobovat po náhlem vysazení jisté fysické obtíže.Léky ke zmírnění pak musí být vhodně voleny s ohledem na typ takových obtíží.Samozřejmě je může doporučit jen lékař,který zná Váš celkový zdravotní stav,alergie..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: