Pervitin a těhoten. test

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli větší přítomnost pervitinu v moči může ovlivnit výsledek těhotenského testu. Děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Ne nemůže. Pokud si nejste jistá těhotenstvím, nechte si u svého gynekologa udělat přesnější testy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: