Pervitin testy v moči a krvi

Jsem objednán na laboratorní testy krve a moči do vojenské nemocnice, ale 9 dní před testy jsem požil pervitin. Neužíval jsem ho často, jen dvakrát, maximálně třikrát za měsíc. Chtěl bych se prosím vás zeptat jestli výsledky budou pozitivní nebo ne. Vážím 70 kg a třikrát týdně běhám. Spalování mám dobré.

Odpověď odborníka:

Petře, u pervitinu se udává doba detekovatelnosti 3 až 7 dní v moči a 1 až 3 dny v krvi. Hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: