Pervitin v těhotenství

Chtěla bych se zeptat , jsem v začátku těhotenství , a měla jsem nedávno pervitin .. Tak se chci zeptat jestli je riziko že múžu potratit ? předem děkuji Phamová

Odpověď odborníka:

Hezký den Kristýno, riziko potratu v počátku těhotenství jistě existuje, užívání Pervitinu může samozřejmě tuto pravděpodobnost ještě zvýšit. Proto Vám doporučím během těhotenství již ŹÁDNÉ drogy neužívat, dodržujte naopak zdravý životní styl, jezte ovoce, zeleninu, pijte dostatek čisté vody. Na začátku těhotenství se vývoj zárodku řídí zákonem vše, nebo nic, čili bud embryo zvládne tuto ataku Pervitinu bez následku, nebo bohužel odejde. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x