Pěstí na krk

Dobrý den,před dvěma týdny jsem dostal pěstí na krk,ihned po úderu mě začal bolet krk a ani jsem skoro nemohl mluvit,po dvou týdnech to už je lepší ale stále trochu chraptím,v práci kvůli hluku tam musíme na sebe řvát a když zařvu,tak mě v tom krku začne trochu pálit,mám radši aspoň ještě týden počkat a snažit se co nejmíň mluvit a když se to nezlepší,tak si zajít k doktorovi nebo radši hned ? Děkuji za odpověd´

Odpověď odborníka:

Vážený pane Michale, záleží na intenzitě obtíží. Pokud při úderu došlo k poranění krku, může otálení s vyšetřením způsobit horší vývoj stavu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Magický cholesterol – víte, kolik je ho ve vaší krvi?
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Obtěžuje vás zákal sklivce? Operace se nebojte
Články: Obtěžuje vás zákal sklivce? Operace se nebojte
Zákal sklivce může být...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: