Petechie v krku

Rada bych se zeptala zda mam resit petechie na patre v puse pred cipkem.jsou to drobne tecky fialove asi tak 6.ma rymu,vek 5 let ale jinak si na nic nestezuje,,co by to mohlo byt. A je nutna navsteva lekare,chut k jidlu take ma moc dekuji Lenka

Odpověď odborníka:

Pokud Vaše dítě žádné jiné obtíže nemá (teploty, bolesti apod.) neřešila bych to - jen za pár dní zkontrolujte, zda to zmizelo. Může se jednat o drobné poranění např. tvrdší součástí potravy. Pokud by si Vaše dítě na cokoliv stěžovalo, či se petechie šířily nebo se objevily i jinde na těle, bude lepší k lékaři zajít. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Dlouhodobý stres může oslabit imunitu
Články: Dlouhodobý stres může oslabit imunitu
Stres je považován za jedno...
Potravinová alergie
Články: Potravinová alergie
Čím dál víc u nás i v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x