Petting

Dobrý den, s přítelkyní jsme praktikovali petting "napodobením" klasického sexu, ovšem ona měla kalhotky, já pyžamo a nedošlo k ejakulaci, bojím se však předejakulační tekutiny, mohla se dostat přes oba kusy oblečení a pochvou až k vajíčku?bohužel to bylo pravděpodobně v období plodných dnů. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění v našem případě?Přítelkyně má navíc už 2 dny zpoždění menstruace Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto přes oblečení k otěhotnění dojít nemohlo. K potvrzení vyloučení těhotenství je jednoduché udělat si těhotenský test z lékárny.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina ledvin – riziko sníží správná prevence
Články: Rakovina ledvin – riziko sníží správná prevence
Říkáte si, že rakovina je...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Když tělo napadne vlastní štítnou žlázu…
Články: Když tělo napadne vlastní štítnou žlázu…
Autoimunitní choroby patří...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x