Pevaryl

Dobrý den, dnes jsem byl u kožního a předepsal mi na tmavé fleky v podpaždí pevaryl. Ale zapoměl jsem se zeptat od čeho to může být a jestli je to jnák k životu závadne kromě estetiky?

Odpověď odborníka:

Může jít buďto o kvasinkovou nebo bakteriální infekci ( erytrasma). Životu nebezpečné to rozhodně není, ale časem se to může zhoršovat ( bez léčby).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: