Pevná prsa bez plastické operace?

Dobrý den přeji. Mám dotaz ohledně této nabídky. Kopíruji sem prosím,co mi přišlo na můj email a ráda bych znala Vaše vyjádření. Zda to není nebezpečné? Nějak se mi nelíbí,to "rozdrcení" tuku a přemístění jen přístrojem a podtlakem. Kam půjde krev a odpadní látky? Děkuji za odpověď a přeji příjemný večer. HanaK .. Chcete získat prsa snů bez plastiky? Poradíme vám, jak dosáhnout sexy ňader, o jakých jste vždy jen snila Absolutní novinka pro všechny ženy, které jsou nespokojené a chtějí své poprsí vylepšit Dokonalé zvětšení a zpevnění poprsí: - bez skalpelu - bez bolesti - bez anestezie Poprsí bude zpevněno a zmodelováno již po první proceduře Zpevnění a zvětšení prsou o jednu velikost již po 10 aplikacích Ošetření probíhá certifikovaným přístrojem Beaux seins btl Nejmodernějších technologie: - lipodestrukční ultrazvuk - ztekuťující radiofrekvence Prokazatelné výsledky: - zpevnění a zvětšení prsou - vitalizace ňader - zlepšení vzhledu i tvaru ňader (bez externích výplní) - zpevnění ochablé svaloviny poprsí - zpevnění vaziva poprsí - snižje riziko rakoviny prsu - redukce a zjemnění strií - pozvednutí povislých prsou Podpora tvorby nového kolagenu a elastinu zajistí omlazení poprsí

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jaká firma toto nabízí? Remeš

MUDr. Robert Remeš
MUDr. Robert Remeš

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Plasticare s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: