Pevná zubní náhrada.

Čeká mne náhrada chlopně. Můj Kardiolog doporučuje umělou chlopeň. Tato operace vyžaduje vyvarovat se všech možných zánětu. Proto pravděpodobně přijdu o většinu svých zubů. Je možné uvažovat o pevné náhradě za předpokladu že budu muset užívat doživotně prášky na ředění krve. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Antoníne, fixní zubní náhradě zpravidla předchází implantace, kterou pacientům používajícím léky na ředění krve nedoporučujeme. V některých případech ovšem lze implantovat, a to tehdy, je-li pacient schopen tyto léky vysadit minimálně na tři dny před implantací a den po ní. Ohledně toho se ale musíte poradit se svým ošetřujícím lékařem a rozhodně v tomto smyslu nic nepodcenit. Hezký den!

MUDr. Anastasia Polunina
MUDr. Anastasia Polunina

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Klinika Mediestetik

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: