Ph slin pro určení možné rakoviny?

Je pravidlem, jak píšou v tabulkách na wikipeií,že Sliny onkologických pacientů mají. 4,5–5,7 .Když si měřím Sliny papírkem,tak mám 5,5 a to ve většině případu.Měl bych se tedy obávat,že mám v sobě cosi zhobuného a nebo na to má moderní medicína jíný pohled.U moči je to lepší.Po ránu 5,5 a když si dám zásaditou směs,tak se na 7 ph taky dostanu.Jinač ne.Předem děkuji za odpověd´ Pavel Janata Tabulka hodnot ph ze které jsem čerpal informace. http://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselost

Odpověď odborníka:

Ph slin se opravdu nedá považovat jako metodu, která by odhalila zhoubný nádor v těle. Jestliže nemáte jiné obtíže, nemusíte se tímto testem znepokojovat.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: