Pharmatex

Dobrý den, s přítelem užívám jako " ochranu " pharmatex v krému. Měla jsem anginu a brala penicilin. Chtěla bych se zeptat, jestli antibiotika mohou snížit účinnost pharmatexu a zpoždění menstruace. Antibiotika jsem dobrala v sobotu 14.2. Teď beru antibiotika na streptokoky na mandlích. Děkuji:)

Odpověď odborníka:

Antibiotika na účinek Pharmatexu nemají vliv, stejně jako by neměla menses ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: